KINDERDAGVERBLIJF
De Wijsneus

Hij gaat 2 dagen in de week met plezier naar Kinderdagverblijf De Wijsneus in Raalte. Hij zit op de blauwe groep waar Renate, Yvonne en Marieke de scepter zwaaien. Drie super leuke meiden. Marieke is favoriet bij Niels. Hij heeft ook een vriendje en dat is Kjell. Ze kunnen niet met en zonder elkaar spelen. Ontzettend leuk om te zien hoe die 2 met elkaar optrekken.

Niels doet ookmee aan het 3 jarigen project. Dit houdt in dat ze minimaal 1x per week een activiteit gaan doen buiten de vaste groep om. De groep bestaat uit 6 kinderen. Dit is ter voorbereiding op de basisschool.
De activiteiten bestaan o.a. uit:
Naar verpleeghuis De Hartkamp, spelen in de grote hal, naar de BSO, bibliotheek, speeltuin enz. Niels is al een paar keer meegeweest naar verpleeghuis De Hartkamp en vond dat erg leuk.Ochtendje Brandweer

Niels is samen met andere kinderen van de groene en rode groep naar de Brandweer geweest. Samen met 3 leidsters(ik ging ook mee) zijn we lopend richting de brandweerkazerne gegaan. Daar stond Erik in zijn brandweerpak ons op te wachten. Niels vond het prachtig, want daar stond zijn papa. Erik gaf uitleg over de brandweer en over alles wat er in de wagens staat. De kinderen waren helemaal onder de indruk. Ze mochten in de brandweerwagen zitten en met de brandweerman op de foto.
Na afloop een bekertje ranja en dan is het weer tijd om weer terug te gaan naar De Wijsneus. Het was een leuke ochtend.